MENUFORSLAG UD AF HUSET

SAMMENSÆT SELV EN MENU :


FORRETTER :

Rose af røget laks på sprøde salater.
Garneres med marinerede urter og rejer. Hertil krydderurtesauce.

Rose af tynde skiver af Serano-skinke.
Serveres med flødestuvet spinat. Hertil hjemmebagt brød.

Kroens muslingesuppe med hvidvin, urter, safran og pocherede Limfjordsmuslinger.
Hertil hjemmebagt brød.

Kroens lakseterrine.
Garneres med rejer og rogn. Hertil krydderurtedressing og hjemmebagt brød.


HOVEDRETTER :

Rosastegt svinemørbrad.
Serveres med grøntsagsflan, kartoffelkage Anna samt sauce Robert.

"Gammeldaws", mør kalvesteg af kalveculotte eller mør oksesteg af okseculotte.
Serveres med smørristede kartofler, surt, årstidens grøntsager samt kraftig skysauce.

Rosmarin- & hvidløgsfyldt lammekølle.
Serveres med flødekartofler, årstidens svampe & grøntsager, mintgele samt persilleskysauce.

Helstegt kamsteg med krydderurter (uden svær).
Serveres med årstidens grøntsager, blomkålspuree, persillekartofler, surt samt skysauce.


DESSERTER :

Hjemmelavet vaniljeparfait (is) med orangelikør.
Serveres med frisk frugtsalat.

Hjemmelavet hindbærfromage med makron og likør.
Serveres med frugtcoulis og marinerede bær.

Hjemmelavet fragelité-isroulade  med hindbær og moccaparfait tilsmagt med orange.
Serveres med frisk frugtsalat.

Luksus-chokoladekage i lag med chokolade-ganache.
Hertil syltede nødder, hjemmelavet vaniljeparfait samt frugtcoulis.

 

Sammensæt selv Deres menu ud fra ovennævnte forslag. Måtte De have specielle ønsker omkring menuen, kan dette
selvfølgelig altid lade sig gøre.


Ved min. 20 personer : 2 retter kr. 198,- 3 retter kr. 248,-

Ved 10 - 19 personer : Tillæg pr. person kr. 20,-



MULIGHED 2 FOR SELV AT SAMMENSÆTTE EN MENU


FORRETTER :

Kold rødtungeroulade med røget hellefisk, spinat og laksemousse.
Anrettes på plukket salat - garneres med marinerede rejer, hel krebs og rogn.
Hertil pesto-dressing og hjemmebagt brød.

Kroens fisketallerken :
Rose af røget laks - Rødtungeroulade med røget hellefisk - Pestobagt lyssej.
Garneres med rejer og rogn. Hertil hjemmebagt brød og pesto-dressing.

Carpaccio af letrøget oksemørbrad.
Anrettes med salat, Parmesan, pinjekerner samt tomatsalsa.
Hertil pesto og hjemmebagt brød.


HOVEDRETTER :

Helstegt krondyrfilet (tillæg kr. 30,00 pr. person).
Serveres med årstidens grøntsager, svampemiks med pærestykker og tranebær, nøddekartofler samt mild pebersauce.

Helstegt oksefilet.
Serveres med årstidens grøntsager, kartoffelkage Anna samt rosmarinskysauce.

Rosastegt oksemørbrad af Black Anguskvæg (tillæg kr. 30,00 pr. person).
Serveres med sæsonens grøntsager, Hasselback-kartofler samt rødvinsskysauce.

Duet af helstegt svinemørbrad og helstegt kalvefilet.
Serveres med grøntsagssouffléer, årstidens grøntsager, smørristede kartofler samt rosmarinskysauce.

Rosastegt kalvefilet af dansk gourmetkalv (tillæg kr. 20,00 pr. person).
Serveres med svampesautées, årstidens grøntsager, Hasselbackkartofler samt skysauce.


DESSERTER :

Hjemmelavet chokoladeparfait (is) og syrlig sorbet.
Serveres med coulis og frisk frugtsalat af melon og ananas.

Chokoladedyppet Baileys-parfait (is) - formet som hjerte.
Serveres med syltede nødder, frisk frugtsalat og hindbærcoulis.

Hjemmelavet mazarinkage med chokoladeganache.
Serveres med hjemmelavet vaniljeparfait (is) samt frisk frugtsalat / bær.

Rødvinspocheret, chokoladedyppet pære fyldt med orangetrøffel.
Serveres med marinerede bær samt vaniljeparfait (is).


Ved min 20 personer : 2 retter kr. 228,- 3 retter kr. 278,-

Ved 10 - 19 personer : Tillæg kr. 20,00 pr. person.



VÆLG MELLEM 3 BUFFETTER :


BUFFET NR. I

Rose af røget laks med marinerede urter.
Serveres med pesto-dressing.

Tynde skiver af Serano-skinke.
Serveres med melonsalat med purløg.

Kroens fisketerrine.
Garneres med marinerede rejer. Hertil krydderurtedressing.

Tynde skiver af røget dyrekølle.
Serveres med fennikelsalat og tomatsalsa.

Lun, helstegt oksefilet.
Serveres med tomatsalat, mikset salat, 2 dressinger, Hasselbackkartofler samt skysauce.

Lune, små boeuffer af svinemørbrad i champignons a la creme.
Serveres med smørristede kartofler.

Brie - Port Salut - Blå Kornblomst fra Thise
Serveres med druer og oliven.

Lun chokoladefondant.
Serveres med coulis og frisk frugtsalat.

Skåret frugt & bær.


Pris pr. person ved min. 25 personer kr. 228,-

Pris pr. person ved min. 20 personer kr. 238,-

Pris pr. person ved min. 15 personer kr. 248,-

Brød & smør kan tilkøbes a kr. 15,00 pr. person.


BUFFET NR. II

Kold, pesto-bagt torsk med kraftig tomatsalsa.
Hertil sprøde salater og pesto-dressing.

Kold, dampet, norsk laksefilet.
Garneres med marinerede urter, marinerede rejer og dildcreme.

Laksetatar af røget laks med sennep, løg, dild og cremefraiche.
Pyntes med krebsehaler og ørredrogn.

Tynde skiver af Skagen-skinke fra Slagter Munch.
Serveres med salat med bl.a. marinerede artiskokhjerter og ristede pinjekerner.

Skiver af koldt, rosastegt andebryst.
Serveres med syrlig æblesalat samt akasieristede nødder.

Lunt kalkunbryst med krydderurter.
Serveres med bagte rodfrugter.

Lun, helstegt kalvefilet.
Serveres med kartoffelkage Anna med hvidløg og timian - samt skysauce.

Bræt med 5 super-oste fra bl.a. Thise Mejeri.
Garneres med oliven, tørrede abrikoser og druer.

Mazarinbund med chokoladecreme samt friske frugter & bær.

Hjemmelavet vaniljeparfait med orangelikør.
Serveres med frisk frugtsalat.

Til buffeten serveres tomatsalat, mikset salat og appelsinsalat.


Pris pr. person ved min. 25 personer kr. 268,-

Pris pr. person ved min. 20 personer kr. 278,-

Pris pr. person ved min. 15 personer kr. 288,-

Brød og smør kan tilkøbes for kr. 15,00 pr. person.

 

BUFFET NR. III

Laksetatar af røget laks med sennep, løg, dild og cremefraiche.
Garneres med krebsehaler og ørredrogn.

Kold rødtungeroulade med røget hellefisk, laksemousse og spinat.
Anrettes med sprød salat - hertil pesto-dressing.

Lun, meunierestegt rødtungefilet.
Serveres på spinat - hertil en kraftig hvidvinssauce med purløg.

Kolde lammekoteletter.
Serveres med fennikelsalat og tomatsalsa.

Hjemmelavet fjerkræterrine med nødder og bær.
Serveres med sauce Cumberland.

Frisk pastasalat med krydderurteolie, sprøde grøntsager samt økologiske oste.

Rosastegt oksemørbrad.
Serveres med svampesautees med persille, kartoffelkage og skysauce.

Seks danske og udenlandske luksus-oste.
Garneres med oliven, tørrede abrikoser og druer.

Rødvinspocheret, chokoladedyppet pære fyldt med orangetrøffel.
Serveres med syltede nødder og vanille-cremefraiche.

Udvalg af kager og dessertglas.
Serveres med letpisket fløde /cremefraiche.

Hjemmelavet hindbær-parfait.
Serveres med frisk frugtsalat.

Serveres med tomatsalat, mikset salat og appelsinsalat.


Pris pr. person ved min. 25 personer kr. 298,-

Pris pr. person ved min. 20 personer kr. 308,-

Pris pr. person ved min. 15 personer kr. 318,-

Brød og smør kan tilkøbes for kr. 15,00 pr. person.

 


DIVERSE

Uspecificeret smørrebrød pr. stk. kr. 42,-

2 slags sild med karrysalat med brød / smør kr. 65,-

Luksus-sandwich (2 halve pr. person) med to slags fyld kr. 50,-

Fiskefilet med remoulade & citron kr. 39,-

Franskbrød med rejer "i trængsel" kr. 60,-

Canapéer - med luksuspålæg kr. 60,-
(3 stk. pr. person)

Luksus-salatanretning med dressing og brød kr. 85,-

Kold roastbeef med kartoffelsalat & brød kr. 75,-

Luksus-pølsebord med diverse tilbehør, brød & smør kr. 125,-
(min. 6 slags pølser)

Ostebord med druer, frugt, kiks samt brød kr. 125,-
(6 luksus-oste)

Oste- og pølsebord kr. 125,-

Kombination af ovennævnte.

 

TA´ SELV STEGEBORD (min. 25 personer) :

Rosategt svinemørbrad.

Rosastegt oksefilet.

Glaseret skinke.

Helstegte, fyldte lammekøller.

Serveres med special-salater, flødebagte kartofler, kartoffelkage Anna med timian - samt hjemmebagt brød.

 

Pris pr. person kr. 198,-.

Ønsker De kok til udskæring/anretning, sørger vi gerne herfor.

Indhent venligst prisoverslag.

 


RECEPTIONER (VÆLG MELLEM 2 FORSKELLIGE BUFFETTER)


BUFFET I :

Små tærter med lakserogn, rødløg og cr. fraiche.

Canapéer med forskelligt pålæg.

Lækre mini-sandwiches med rejemousse og røget laks.

Melonstykker omrullet med Serano-skinke.

Ostebjælker med lune, honningristede mandler.

Hjemmelavet kransekage- & chokoladekonfekt.

Brød & smør.

Frugtkurv.

Pris pr. person kr. 145,00.


BUFFET II :

Luksus-canapéer med røget laks, Parma-skinke og roastbeef.

Små vandbakkelser med rørt cr. fraiche og ørredrogn.

Små butterdejsskaller med æggemousse, laksemousse og rejemousse.

Små, lune porretærter med bacon.

Små lune frikadeller med cornichoner.

Carpaccio af kold kalvefilet med tunmousse.

Emmenthaler-bjælker med druer og oliven.

Hjemmelavet kransekage- & chokoladekonfekt.

Brød & smør.

Pris pr. person kr. 165,00.

Buffet I & II leveres til min. 25 personer. Buffet´erne er sammensat således, at de

kan nydes "stående" - og de er kun beregnet til receptioner - ikke hovedmåltider.

Garneres med rejer og rogn. Hertil krydderurtedressing og hjemmebagt brød.

 



Sallingsund Færgekro
Sallingsundvej 104   7900 Nykøbing M
Telefon +45 97 72 00 88   Fax +45 97 72 25 40
info@sfkro.dk

Programmeret og hosted af nordicweb