AKTIV FERIE

Sallingsund Camping og Hotel-hytter er et godt udgangspunkt for vandre-, cykel- og kajakture. Hytter og campingpladserne ligger  ned til fjorden, og der er en lille bådbro i sommerhalvåret. Kajak eller kano kan tages rundt om Mors eller som afstikkere ind til nogle af de små intime havnemiljøer på Mors. Det er muligt at leje kanoer gennem Morsø Turistforening.

Mors er oplagt som cykelø. Hvad enten man er til en rolig tur i smukke omgivelser, fart og spænding på en mountainbike i Legind Bjerge eller racereren skal luftes på en længere tur er Sallingsund Camping og Hotel-hytter et godt udgangspunkt og afslutningssted. Har man været på en rolig tur i de skønne omgivelser, kan aftenen passende sluttes af med en god middag i Sallingsund Færgekros restaurant, hvor service og god mad er i højsædet. Er man mere til fart og spænding, hvad enten det er på asfalterede veje eller skovstier, så kan turen sluttes af med en dukkert i den friske Limfjord. 

Det er også muligt at springe med på den nye dille Geocatching. En aktiv skattejagt for hele familien eller som enkelt person. 

Mulighederne er mange og det er kun fatasien, der sætter grænser. Slip fantasien fri og skab nøjagtig den aktive ferie, der aldrig vil glemmes.


INSPIRATION TIL AKTIV FERIE :Sallingsund Færgekro
Sallingsundvej 104   7900 Nykøbing M
Telefon +45 97 72 00 88   Fax +45 97 72 25 40
info@sfkro.dk

Programmeret og hosted af nordicweb