BRYLLUP

Når den store beslutning er truffet omkring at holde bryllup, er der mange overvejelser, der går i gang. Hvordan skal kjolen se ud? Hvem skal med? Hvor skal det holdes?
Spørgsmålene står i kø, og der er mange! - Derfor er det vigtigt at have nogen med på sidelinjen, der har erfaringen, så den store drøm også bliver fuldendt og udlevet.
Kroejer, Jens-Peter Skov, har 26 års erfaring fra Sallingsund Færgekro med bryllupper. Han og kroens stab hjælper jer igennem alt fra sted og mad, til vin og betjening med respekt for, at det er Jeres store dag.


Hvad enten det er et lille intimt bryllup for de nærmeste, eller det er et bryllup for flere hundrede personer, så har kroens stab igennem årene oparbejdet erfaringen og ekspertisen, så I kan være sikre på, at Jeres fest bliver, som I ønsker.

Sallingsund Færgekro har smukke festlokaler på kroen, hvor langt de fleste af vore bryllupper afholdes. Det er også bekvemt for gæsterne at overnatte i kroens værelser.
Ønskes andre lokaler leverer kroen også gerne mad, service, blomster, betjening mm. ud af huset.
Telt, forsamlingshus eller herregård? Jens-Peter Skov og hans stab skaber de rette rammer - altid i dialog med brudeparret.
Sallingsund Færgekro har et formaliseret samarbejde med flere festlokaler, der giver rammen for den helt rigtige fest.

SAMARBEJDSPARTNERE :

HERREGÅRRDEN HESTHAVE

"Hesthave" er en af egnens største herresæder og daterer sig helt tilbage til 1750, hvor stedet fra dengang til nu har gennemgået en modernisering og i dag fremstår gennemrenoveret og smagfuldt indrettet med ejerens stilsikre sans for såvel antikviteter som moderne design.

Selskabslokalet "Riddersalen" giver dig og dine gæster storslåede oplevelser i antikkens mekka. Der er plads til 100 gæster.

Også på Hesthave står Sallingsund Færgekro for alt ligefra opdækning til levering af mad og betjening under selve festen. Det er muligt at overnatte på Sallingsund Færgekro ved bestilling af værelser samt buskørsel.

Se videoen om Hesthave og dets muligheder her.

DET OTTEKANTEDE FORSAMLINGSHUS

Det ottekantede Forsamlingshus i Galtrup på Mors blev opført i 1876.
Det er blandt de 10 første forsamlingshuse, der er bygget og er det største af samtlige danske forsamlingshuse. Huset har en lidt speciel baggrund og en særpræget arkitektur.

Det ottekantede Forsamlingshus fik fra sine første år en central placering i den folkelige, religiøse, kulturelle og politiske debat.

Fra husets historiske talerstol fremsatte datidens betydeligste personligheder deres tanker, som man lyttede til på tinge, og som kom til at præge lovgivningen, og sådan er det også i dag, hvor kendte personer kommer som foredragsholdere.
Også i arkitektonisk henseende er huset noget helt specielt. Det er ottekantet, og træværket er meget smukt og særpræget. Foruden at bære taget, bærer det en balkon hele huset rundt indvendigt.

 

Der er en meget fin akustik i forsamlingshuset. Fra store musik-kendere kan man høre udtalelser om, at det er den sal i Danmark, der har den bedste akustik. Der bliver da også holdt mange store koncerter.

Der er plads til 280 i Det ottekantede Forsamlingshus. Fra salen er der adgang til balkon, hvor man kan nyde og beundre den enestående smukke store messing lysekrone med sine 80 pærer.

Også her er kroens stab behjælpelig med hele festens forløb.

THISTED SERVICE- OG TELTUDLEJNING

Thisted Serviceudlejning startede i 1947, og har siden været at finde blandt de førende udlejningsfirmaer i det midt- og vestjyske.
Thisted Serviceudlejning blev den 2. januar 2001, overtaget af Birgitte og Flemming Andersen.
Thisted Serviceudlejning og Karup Teltudlejning fusionerede i februar 2014, hvorved de gik sammen og skabte Midtjyllands absolut største udvalg af telt- og serviceudlejning.
Thisted Serviceudlejning har i mange år stået for at levere service og festudstyr til små, mellem og store fester i hele Vestjylland. Thisted/Karup telt- og serviceudlejning har telte i alle afskygninger - Sallingsund Færgekro har gennem årene oparbejdet stor ekspertise i at pynte teltene, så de fremstår indbydende og flotte til Bryllupper.

Op til selve dagen bygger kroen et afskærmet køkkenafsnit op i teltet, hvor kokkene færdiggør den perfekte middag og tjenerne har deres gang - timingen og kendskabet er en nødvendighed, når et bryllup afholdes i telt.
Kroen har ofte bryllupper i telt i kroens skønne park ned til Limfjorden og omkranset af Legind Bjerge skov.

Barsler I med bryllupstanker, så kontakt os for for nærmere information på info@sfkro.dk eller telefon 97720088.


Sallingsund Færgekro
Sallingsundvej 104   7900 Nykøbing M
Telefon +45 97 72 00 88   Fax +45 97 72 25 40
info@sfkro.dk

Programmeret og hosted af nordicweb