Luksus-Skaldyrsweekend på Mors

31. maj – 2. juni 2019.

 

Sallingsund Færgekro danner ramme om en luksus weekend med Limfjorden som hovedaktør. Vi har sikret os deltagelse af Michelin-kokken Anita Klemmensen med rødder i Thy – og hun vil sammen med Kromanden og hele hans dygtige stab sørge for oplevelser ud over det sædvanlige. Vi har sammensat et festfyrværkeri af program for den kræsne og forventningsfulde gæst, hvor det bedste ikke er ”godt nok” – vi har sammensat et mad-, vin, og oplevelsesprogram, der vil give alle en på alle måder super gourmet- & oplevelsesweekend på Mors – Limfjordens Perle.

 

Lørdag den 1. juni 2019 :

 
Der er skaldyrsfestival i Nykøbing. Mulighed for smagsprøver og gode oplevelser med musik etc. på havnen.
Så kør hjemmefra tidlig og få flere oplevelser – eller ankom fredag og slap endnu mere af
(se efterfølgende).

 

 Kl.14.00 – 17.00 :

 Gæsterne tages med på en sanselig og inspirerende oplevelse med lokale råvarer, natur, skov og strand.

 Anita Klemmensen og Co. sørger for en tur rundt i området med smagsoplevelser og naturoplevelser – f.eks. østers & muslinger i strandkanten akkompagneret med liflige bobler – hummersuppe og Sherry i Skoven – og ”Limfjords-Hot-Dogs” på terrassen ved kroen med Limfjordsporter. Husk gode travesko og varmt tøj.

Efter denne flotte tur er der mulighed for at slappe lidt af i vores dejlige værelser med udsigt til Fjorden.

 

 Kl.18.30 :

 Vi blender op for en super skaldyrs-gourmet-menu, hvor vi serverer 10 lækre retter med Limfjordens råvarer. Det er ikke kun fisk det hele – hovedretten vil blive ”Limfjords-Surf & Turf” med oksemørbrad fra Slagter Thøgersen i duet med Limfjordshummer. Hertil stor vinbuffet med 10 forskellige vine – samt øl, vand etc. prøv dem alle – eller blot favorit-vinen. Vor erfarne betjening vil med glæde vejlede omkring vinene. Vi slutter med en god kop kaffe eller te med lidt til den ”søde tand”

  Overnatning i delt dobbeltværelse og stor, udvidet morgenbuffet søndag. Afrejse.

 

 

Forlænget ophold :

 Ankomst fredag den 31. maj – eller forlængelse søndag den 2. juni

 3 retters gourmet-menu – hertil 1 glas superior-vin pr. ret – kaffe, te med sødt.

Overnatning i delt dobbeltværelse.

Stor morgenbuffet.

 

Herefter deltagelse i lørdags-programmet.

 

 

Priser :

 Lørdagsprogram pr. person som anført : Kr. 1499,00.

 Forlængelse med ankomst fredag eller søndag pr. person som anført : Kr. 698,00

Tillæg for dobbeltværelse som enkeltvære kr. 275,00 pr. nat.

Mulighed for opgradering til juniorsuite / suite – hør nærmere herom.

 

 

 

 

 



Sallingsund Færgekro
Sallingsundvej 104   7900 Nykøbing M
Telefon +45 97 72 00 88   Fax +45 97 72 25 40
info@sfkro.dk

Programmeret og hosted af nordicweb