Weekendophold

 

         
                 

Program på datoer med musik / dans :

De ankommer fredag eller lørdag fra kl. 14.00 - eller efter aftale, hvor De indretter Dem i vore værelser. Lørdag eftermiddag kl. 15.00 byder vi på kaffe med hjemmebagt kage. Efter kaffen vil vor betjening aftale drikkevarer til middagen, natmad (mod tillæg), frokost søndag (mod tillæg).

Lørdag aften kl. 18.30 (præcis) serverer vi en lækker 4 retters gastronomisk menu på "højt plan". Skulle der være personer, der f.eks ikke spiser fisk - eller er på specielle diæter - tager vi selvfølgelig hensyn til det. Dette bedes venligst meddelt inden ankomst - har vi først fremstillet menuen, tillader vi os at fakturere for ændringer.

Middagene planlægges løbende - menuen kan oplyses i ugen op til ankomst.

På følgende datoer i foråret 2018 er der musik og dans.

27. januar
3. februar
3. marts - 17. marts - 31. marts
14. april - 21. april
26. maj
9. juni - 23. juni

Kl. ca. 21.30 spiller musikken op til dans, og danser til kl. 01.00 - herefter overnatning.

Søndag morgen, når De vågner frisk og udhvilet, er det store morgen ta´selv bord klar fra kl. 8.00 til 10.00.

Vi forbeholder os ret til i helt specielle tilfælde at aflyse musik og dans, såfremt der ikke er tilslutning nok. Dette gør vi selvfølgelig opmærksom på i god tid - således, at De har mulighed for at ændre Deres reservation - eller deltage i vort andet tilbud som beskrevet nedenfor. 


Program på datoer UDEN musik / dans :

De ankommer fredag / lørdag fra kl. 14.00 - eller efter aftale hvor De indretter Dem i vore værelser. Lørdag eftermiddag kl. 15.00 byder vi på kaffe, te med hjemmebagt kage. Efter kaffen vil vor betjeninng aftale drikkevarer til middagen og evt. frokost søndag (mod tillæg).

Lørdag aften kl. 18.30 (præcis) serverer vi et glas velkomstbobler med tilhørene snacks samt derefter en flot gastronomisk menu på "højt plan" med 6 serveringer. Der afsluttes med kaffe, te med sødt. Til menuen har vi sammensat en vinmenu, der kan tilkøbes - alternativt har vi et stort vinkort. Mulighed for at besøge vinkælderen - evt. velkomstdrink der.

Skulle der være personer, der f.eks. ikke spiser fisk - eller er på specielle diæter - tager vi selvfølgelig hensyn til dette. Menuændringer SKAL meddeles inden ankomst - har vi først fremstillet menuen, tillader vi os at fakturere for ændringer. Middagene planlægges løbende - menuen kan oplyses i ugen op til ankomst.

Søndag morgen, når De vågner frisk og udhvilet. er det store morgen ta`selv bord klar fra kl. 08.00 - 10.00



Priser 2018

Et standard-weekendophold lørdag - søndag som beskrevet - andrager pr. person i dobbeltværelse
:

Januar - marts 2018
kr. 849,-
April - september 2018
kr. 949,-
Oktober - december 2018 kr. 849,-
   
   

 

Forlænget weekendophold fra fredag til lørdag eller søndag til mandag pr. person:
Januar - marts 2018 kr. 1324,-
April - september 2018
kr. 1424,-
Oktober - december 2018 kr. 1324,-
   

Prisen inkluderer ud over lørdagens program 2 retters menu fredag/søndag aften samt morgenbuffet den efterfølgende morgen.

Frokost i forbindelse med weekendophold kr. 175,- pr. person :

Kroens asiette med 4 specialiteter, lun ret samt ost / frisk frugt. Brød og smør.
(Skal bestilles dagen før ved eftermiddagskaffen).

Tillæg for dobbeltværelse som enkeltværelse kr. 250,- pr. døgn.

Børn (8-11 år) betaler halv pris for standardprogram - mindre børn betaler kr. 250,00 for opredning / morgenmad - samt fortæring efter aftale.


Luksus-weekendophold:

Vi kan tilbyde de af vore gæster, der ønsker lidt mere komfort, én af vore suiter med frisk frugt ved ankomst, en god flaske mousserende vin og chokolade eller kransekage.

Tillæg pr. overnatning :
Sallingsundsuiten kr. 595,-
Junior-suite kr. 495,-
Luksus-hytte kr.. 495,- (ved 2 personer - ingen tillæg ved 3 eller 4 personer)

Ønskes suite uden frugt / vin andrager prisen pr. overnatning :
Sallingsundsuiten kr. 400,-
Juniorsuite kr. 300,-
Luksus-hytte kr. 300,- (ved 2 personer - ingen tillæg ved 3 eller 4 personer)


Gourmet- & vin-weekender på Mors:

Til de af vore gæster, der vil forkæle sig selv "med det hele"

Ved ankomst serveres klassisk Afternoon-tea - som i England med sandwiches, scones, flødekager etc. - og kaffe til dem, der ikke bryder sig om te.

Velkomstdrink.

Køkkenchefens 5 retters gourmet-menu
(menuen afstemmes efter årstiden)

Vinmenu med gode årgangsvine (2 glas pr. ret)

Kaffe, te med hjemmebagt kransekage.

Cognac eller likør.

Tillæg til weekendprisen er kr. 549,- pr. person.

Tillæg til weekendprisen - inkl. vinpakke af Cru Classé standard - er kr. 699,- pr. pers


Tillæg weekendophold :

Ønsker De at forkæle Deres gæster - og Dem selv - kan vi tilbyde Dem følgende muligheder i forbindelse med weekendophold :

Engelsk Afternoon-tea :

Oplev den engelske tradition, hvor vore tjenere serverer friskbrygget te, lækre finger-sandwiches, lune scones med marmelade, smør og flødeskum - afsluttende med vore lækre konditorkager og chokolader ! Vi sørger selvfølgelig for kaffe til ikke-tedrikkere !

Tillæg til weekendophold kr. 145,- pr. person
Forudbestilling nødvendig

Vinsmagning: Krovært Jens-Peter Skov tager Dem på en humoristisk og lærerig ”rejse” gennem vinens forunderlige verden, hvor det drejer sig om kvalitet, druer, fremstilling og smageteknik. Det hele krydres med rejsefortællinger og vinoplevelser. Der smages 6 vine. Varighed 1½ time.

Tillæg til weekendophold kr. 175,- pr. person.

(Gennemføres ved min. 10 personer - gerne flere småhold - ikke nødvendigvis lukkede selskaber.
Forudbestilling nødvendig



Sallingsund Færgekro
Sallingsundvej 104   7900 Nykøbing M
Telefon +45 97 72 00 88   Fax +45 97 72 25 40
info@sfkro.dk

Programmeret og hosted af nordicweb