Specialophold på Mors

Forslag til større grupper:
(Se vort oplæg ved at trykke på pdf-filen)

Ferien er ikke altid blot at ligge ved stranden, at slappe af og dase. En ferie kan også være at rejse rundt i et område – og, som H. C. Andersen sagde : ”At rejse er at leve”.

Til de mange gæster, der besøger os som en del af en større gruppe, har vi sammensat et flerdages ophold med mange udflugter til de mest kendte attraktioner på Mors – og i de omliggende kommuner.

Ud over de nævnte ture, er der mange andre seværdigheder, der kan besøges. Vi er Dem gerne behjælpelige med at arrangere dette.

Vore ophold er ikke de billigste ved første øjekast, men de får 4 **** oplevelser hele vejen igennem – og priserne inkluderer mad på højt niveau samt al mad, drikke på turene, turguide, festmiddag med vine ad libitum og meget mere.

Sammenholdes indhold og pris, tør vi godt vove udsagnet, at vore ophold / ture er Deres billigste alternativ. Og så garanterer vi Dem en oplevelse ud over det sædvanlige.

Vort område er måske ikke ”Verdens navle” – men lad os vise Dem og Deres gruppe, at dette område er fyldt med store og fantastiske rejse- & naturoplevelser.

Lad os være Deres rejseførere nogle dage. De kan slappe af, nyde opholdet og leve livet i ”fulde drag” i vort skønne område af lille Danmark. Vi er sikre på, at De vender tilbage ved en senere lejlighed ! Oplæg til program


Sallingsund Færgekro
Sallingsundvej 104   7900 Nykøbing M
Telefon +45 97 72 00 88   Fax +45 97 72 25 40
info@sfkro.dk

Programmeret og hosted af nordicweb