DINER TRANSPORTABLE

 

Generelle leveringsbetingelser etc.:

Levering er gratis på Mors og i Glyngøre-området ved bestilling af min. 40 couverter. Ved couverter menes der et beløb på min. kr. 198,00 pr. person. Vi leverer til hele landet.

Ved levering til selskaber mindre end 40 couverter, er vi med de stigende udgifter nødt til at beregne et mindre tillæg til dækning af kørsel samt personale - alt efter tiden, vi bruger på leveringen. Forhør venligst herom ved bestilling. Maden kan også afhentes på kroen - selvfølgelig uden beregning.

De varme retter leveres oftest i moderne varmeskabe / varmekasser, der sikrer en høj kvalitet. Dog er det klogt at have Deres ovn varm ved indbagte retter, tarteletter etc., da dette vil højne kvaliteten.

Visse stegeretter kan først skæres ud af vore kunder ved servering. Dette sker for at undgå tab af kødsaft og for at undgå tørt kød. Der beregnes ca. 200 gr. kød pr. person, hvilket svarer til 3 pæne skiver kød pr. person.

Ved buffetlevering, er der for de kolde retters vedkommende, beregnet en pæn skive af hver ret/pr. person + ekstra – samt ca. 100-125 gr. kød af hver kødret. En buffet er sammensat af mange retter/stort udvalg, og derfor kan der være retter, hvor der ikke er ”nok”, hvis mange gæster kun vælger at spise denne ret/spise mange gange heraf. Modsat vil der så nok være andre retter med større rester til følge. Mod et tillæg kan der medsendes ekstra af de enkelte retter.

Såfremt andet ikke er aftalt, sørger De selv for fade og skåle til servering af varme retter samt spækbræt og kniv.

Endeligt antal meddeles os senest 5 dage før leveringstidspunktet – og der afregnes efter dette antal couverter. Der leveres selvfølgelig mad til det fakturerede antal couverter.

Afregning sker venligst til vor chauffør ved levering, såfremt andet ikke er aftalt.

Vi forventer, at udlånt service afleveres i rengjort stand senest 48 timer efter festen.

Det er muligt at leje service, duge og servietter på kroen.

Vi er Dem gerne behjælpelig med pris på betjening, kokke samt anden køkkenhjælp.
De kan købe lys samt dekorationer af vor dekoratør – der ligeledes gerne giver Dem et tilbud på totalpyntning.

Ituslået service – samt bortkomne ting afregnes til vor kostpris.

Levering sker til aftalte tidspunkt samt på aftalte sted. Dog kan mindre forsinkelser forekomme på grund af trafikale forhindringer.  Vi beder Dem venligst oplyse vej til leveringsadresse, såfremt denne er svær at finde for en ikke stedkendt person. Ligeledes bedes De ved bestilling opgive telefonnummer til evt. kontaktperson, der vil befinde sig på det opgivne leveringssted - således, at vi kan komme i kontakt med Dem / Deres kontaktperson i tilfælde af leveringsproblemer.

Menuforslag

 

 

VELBEKOMME!

 
Sallingsund Færgekro
Sallingsundvej 104   7900 Nykøbing M
Telefon +45 97 72 00 88   Fax +45 97 72 25 40
info@sfkro.dk

Programmeret og hosted af nordicweb