UOPFORDRET ANSØGNING

Vi er ALTID på udkig efter dygtige og engagerede medarbejdere til Sallingsund Færgekro.
Har du lyst til at være en del af vores spændende hverdag, er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Send os en uopfordret ansøgning vedlagt dit cv til hr@sfkro.dk - se vores personpolitik for behandlinge af ansøgninger herKOK SØGES

Trænger du til luftforandring eller nye udfordringer, så har du muligheden for at blive en del af vor i forvejen dygtige team på Sallingsund Færgekro.

Vi har meget travlt - og søger derfor en faguddannet kok - eén som kan være med til at varetage den positive udvikling af forretningen.

Du skal være faglig stærk, god til at tackle stressede situationer samt parat til at tage et ansvar. Du vil indgå i et team af unge medarbejdere, hvor der arbejdes meget selvstændigt. Derfor er det nødvendigt med et godt kendskab til både selskabsmenuer, a la carte samt diner transportable. For den rette person tilbydes der en god fast løn.

 


KOKKE- & TJENERELEVER

Vi mangler altid både kokke- & tjenerelever - gerne fra erfaring fra tidligere lærerforhold - men ikke en betingelse. Dog stiller vi som krav at grundforløbet er overstået.

Gældende for begge stillinger er at man har følgende kvalifikationer : omhyggelig og ordentlig med sin person, godt humør samt gode samarbejdsevner.

 


RESERVETJENERE

Er du frisk, og har du gå-på-mod? Og syntes du, det er spændende at være i kontakt med mange mennesker og derved være med til at give dem en oplevelse, søger vi netop dig til vort dygtige serveringsteam. Personer med erfaring vil blive foretrukket.

Vi kan tilbyde meget fleksible arbejdstider - og varieret timetal efter ønske - samt selvfølgelig en god løn til de rette personer.

 


Sallingsund Færgekro
Sallingsundvej 104   7900 Nykøbing M
Telefon +45 97 72 00 88   Fax +45 97 72 25 40
info@sfkro.dk

Programmeret og hosted af nordicweb