Velkommen i vor restaurant

Vort køkken er baseret på, at retterne fremstilles fra "bunden" –  derfor beder vi om forståelse for, at god mad tager tid – ligeledes vil et stort ”ryk-ind” af gæster på samme tid give lidt længere ekspeditionstid. Vi håber dog, at madens kvalitet vil være værd at vente på.

 

Forretter / dessert / ost fra årstidsmenuen, kan vælges til for kr. 125,00 pr. ret.


A LA CARTE :

Stor hakkebøf af friskhakket premium-kød (250 gr.)
Serveres med bløde løg, persillekartofler og bøfsauce
eller som "Herregårdsbøf" med ærter, pommes frites og sauce Bearnaise

kr. 209,-

STOR Vesterhavsrødspætte
Stor meunierestegt rødspætte med persillesovs, citron, tyttebær og persillekartofler

kr. 299,-

Stor Wienerschnitzel af kalveinderlår
Serveres med ærter, pommes sautees, citron samt smørsauce

kr. 279,-

Stor steak af kødkvæg-filet fra Mors
Serveres med sauce Bearnaise / Skysauce - pommes frites / dagens kartoffel

kr. 319,-

Sallingsund-Burger med luksus bøf (250gr.).
Serveres med pommes frites samt special-dressing.
Tillæg for bacon kr. 10,00 - ost kr. 10,00

kr. 209,-

Lune pandekager. 
Serveres med syltetøj, sukker og hjemmelavet is

    kr.  99,-  

Kromandens æblekage med pisket fløde

kr.  99,-


 VEGETAR-RET :

Spørg venligst betjeningen     
(Der må forventes lidt ekstra ventetid, hvis retten  ikke er forudbestilt)

          kr.  209,-

 BØRNEMENUER - SE SPECIALKORT

Se venligst vort specialkort.

         



 FORÅRS GOURMET MENU


Forårsmenuen er sammensat af flere mindre retter af forrets-størrelse
for at kunne smage flere spændende retter.
Retterne bestilles samlet fra starten. Vi anbefaler 3-4 retter.

Bestilling af 5, 6 & 7 retters menuer senest kl. 18.30.


Dagens "snack-starter" kr. 40,-


Forårsmenu kr. 125,- pr. ret

Forårsmenu 4 retter (kokkens valg) kr. 445,-
Forårsmenu 5 retter (kokkens valg af 4 retter + 1 eget valg) kr. 525,-
Forårsmenu 6 retter (kokkens valg af 4 retter + 2 egne valg) kr. 600,-
Forårsmenu 7 retter (kokkens valg af 4 retter + 3 egne valg) kr. 675,-

Kaffe, te med cognac / likør med luksus-sødt kr. 100,-



FORÅRS GOURMET RETTER

Limfjords-gourmet-suppe med safran
Limfjordsmuslinger - hummer-souffleboller - urter - hjemmebagt brød.

Røget laksetatar - avokado-creme - Tempura-rejer
Sprøde salater - citruspurée - vagtelæg - hjemmebagt brød.

Luksus-tatar af kalvekød
Capers - peberrrod - vagtelæggeblomme - syltede tomater - cornichoner.

Gravad lammefilet - frossen ande-foie-gras - trøfler
Salat - æblechutney - Portvinssyltede valnødder.

Skindstegt, økologisk, dansk havørred
Sprøde skud - asparges - Ramsløg - Beurre Blanc.

Braiserede svinekæber
Dagens purée - syltede pærestykker - jordskokkechips - lakrids-glace.

Trøffelfarseret, økologisk majs-poussinbryst fra Frankrig
Dagens purée - grøntsagsmiks - kartoffel-Rösti - Madeiraglace.

Luksus-oste fra Thise, Arla, Tebstrup mm.
Hjemmebagt knækbrød - oliven - sødt - nødder

Rabarber og nougat
Rabarber-Panna-Cotta med rabarberpurée - Nougatparfait.
Stegte rabarberstykker - krystalliseret, hvid chokolade




VINMENU

Standard-glas kr. 90,- / Superior-glas kr. 110,-
Vinmenu: Standard kr. 330,- / Superior kr. 400,-
Vinene kan købes som hele flasker


Velkomst-bobler
Cava Vega Meridien, Spanien (Brut / Semi-Secco) kr. 60,- pr. glas
Champagne Veuve Doussot Brut kr. 75,- pr. glas

Vin til "forretter" (12,5 cl. pr. glas)
Standard: Sauvignon Blanc, Begude, Pay d´Oc, Frankrig
Superior: 2016 Viognier, Cuilleron, Rhône, Frankrig

Vin til "mellemretter" (12,5 cl. pr. glas)
Standard: Pinotage Rosé, Kanonkop Est., Sydafrika
Superior: 2016 Montecarrubo Rosé, Peter Vinding-Diers, Sicilien

Vin til "hovedretter" (15 cl. pr. glas)
Standard: Rosso di Montalcino, Il Paradiso di Frassina, Toscana, Italien
Superior: 2011 Chianti Classico, Cast. di Meleto Riserva, Toscana, Italien
Serveres afkølet - ønskes hvidvin serveres dette

Vin til ost (12,5 cl. / 15 cl. pr. glas)
Standard: Tawny Port, Burmester / 2016 Temprenillo, C. Serres, Rioja, Span.
Superior: 10 års Tawny Port, Burmester / 2011 Brunello di Montalcino, Italien

Vin til dessert (12,5 cl. pr. glas)
Standard: 2018 Moscato d´Asti, Ca del Baio, Italien
Superior: Champagne Jean Vessele "Cuvée Friandise, Demi-Sec, Frankrig

 

 





Sallingsund Færgekro
Sallingsundvej 104   7900 Nykøbing M
Telefon +45 97 72 00 88   Fax +45 97 72 25 40
info@sfkro.dk

Programmeret og hosted af nordicweb