Velkommen i vor restaurant

Vort køkken er baseret på, at retterne fremstilles fra "bunden" –  derfor beder vi om forståelse for, at god mad tager tid – ligeledes vil et stort ”ryk-ind” af gæster på samme tid give lidt længere ekspeditionstid. Vi håber dog, at madens kvalitet vil være værd at vente på.

 

Ønskes forretter fra forårs-menuen, kan disse vælges til kr. 99,00 pr. ret.


A LA CARTE :

Stor hakkebøf af friskhakket premium-kød (250 gr.)
Serveres med bløde løg, persillekartofler og bøfsauce
eller som "Herregårdsbøf" med ærter, pommes frites og sauce Bearnaise

kr. 189,-

Dampet torskefilet (uden ben)
Serveres med rødbedetern, revet æble, peberrod, bacon, hårdkogt æg og revet gulerod.
Sennepssauce / smørsauce, persillekartofler

kr. 259,-

Stor Wienerschnitzel af kalveinderlår
Serveres med ærter, pommes sautees, citron samt smørsauce

kr. 259,-

Stor steak af kødkvæg-filet fra Mors
Serveres med sauce Bearnaise / Skysauce - pommes frites / dagens kartoffel

kr. 299,-

Sallingsund-Burger med luksus bøf (250gr.).
Serveres med pommes frites samt special-dressing.
Tillæg for bacon kr. 10,00 - ost kr. 10,00

kr. 199,-

Cognacrørt blåskimmelost med syltet pære og tilbehør.

kr.  99,-

Lune pandekager.
Serveres med syltetøj, sukker og hjemmelavet is

       kr.  89,-    

Kroens sorbet- &  is-specialiteter med friske bær.

kr.  89,-


 VEGETAR-RET :

Spørg venligst betjeningen     
(Der må påregnes lidt ekstra ventetid, hvis denne ret ikke er forudbestilt)

          kr.  189,-

 BØRNEMENUER - SE SPECIALKORT

Se venligst vort specialkort.

         

 

FORÅRS-MENU

 

2 retter kr. 299,00 / 3 retter kr. 369,00 / 4 retter kr. 429,00
5 retter kr. 489,00 / 6 retter kr, 549,00 / 7 retter kr. 599,00


Ved alle menu skal der vælges mellem de 2 hovedretter.
(6 & 7 retters menuer skal dog bestilles senest kl. 18.30)

Vælg blandt de efterfølgende retter :

Kromandens hjemmelavede muslingesuppe :
Grillet torskeloin - urter - Limfjordsmuslinger.

Triologi af æg :
Smørstegt, marineret torskerogn - pocheret æg - ørredrogn - ristet rugbrød.
Hvidvinscreme - grønne krydderurter.

Forårssalat Sallingsund :
Stenbiderrogn - nye kartofler - grønne asparges - rejer.
Dildemulsion - dild - sprød krumme.

Krydderurterørt tatar :
Cognac - olivenolie - krydderurter - vagtelæg - fritterede løgringe.

Meunierestegt helleflynder (hovedret) :
Persilleglace - persillepurée - grillet persillerod - krondild.
Rosa peber - nye, smørvendte kartofler.

Eller...

Medaljon af kalvemørbrad (hovedret) :
Ramsløgpurée - svampemiks - friske urter - kartoffelkage Anna.
Glace - surt.

Luksus-osteanretning med oste fra Thise, Arla etc.
Serveres med hjemmebagt knækbrød og diverse tilbehør.

Kold Rabarbersuppe :
Rabarberparfait - rabarbersorbet - crème double.

.







Sallingsund Færgekro
Sallingsundvej 104   7900 Nykøbing M
Telefon +45 97 72 00 88   Fax +45 97 72 25 40
info@sfkro.dk

Programmeret og hosted af nordicweb