Velkommen i vor restaurant

Vort køkken er baseret på, at retterne fremstilles fra "bunden" –  derfor beder vi om forståelse for, at god mad tager tid – ligeledes vil et stort ”ryk-ind” af gæster på samme tid give lidt længere ekspeditionstid. Vi håber dog, at madens kvalitet vil være værd at vente på.

 



 DAGENS RET :

Dagens gode og solide ret - spørg venligst betjeningen kr. 169,-


A LA CARTE :

Stor smørstegt rødspætte
Serveres med citron, persillekartofler samt persillesovs

kr. 249,-

Stor Wienerschnitzel af kalveinderlår
Serveres med ærter, pommes sautees, citron samt smørsauce

kr. 239,-

Stor steak af luksus-oksefilet fra Mors (250 gr.)
Serveres med sauce Bearnaise / Skysauce - pommes frites / dagens kartoffel

kr. 289,-

Sallingsund-Burger (200 gr.).
Serveres med pommes frites samt special-dressing.
Tillæg for bacon kr. 10,00 - ost kr. 10,00

kr. 189,-

Stjerneskud Sallingsund.
Serveres med rose af røget laks og fiske-terrine

kr. 239,-

Luksus-osteanretning med 5 oste fra Thise, Naturmælk etc.
Serveres med hjemmebagt knækbrød og diverse tilbehør

kr.  99,-

Lune pandekager.
Serveres med syltetøj, sukker og hjemmelavet is

       kr.  89,-    

Kroens sorbet- &  is-specialiteter med friske bær.

kr.  89,-


 VEGETAR-RET :

Fyldt peberfrugt med tomatsauce og  dagens kartoffel     
(Der må påregnes lidt ekstra ventetid, hvis denne ret ikke er forudbestilt)

          kr.  169,-

 BØRNEMENUER - SE SPECIALKORT

Se venligst vort specialkort.

         

 

SOMMER-MENU

 

2 retter kr. 289,00 / 3 retter kr. 339,00 / 4 retter kr. 389,00 / 5 retter kr. 449,00

Luksus-udgaven med 3 forretter, hovedret samt ost og dessert kr. 499,00
(6 retters menu skal dog bestilles senest kl. 18.30)

Vælg blandt de efterfølgende retter :

Kromandens fiskesuppe med Nouilly Prat :
Pocherede fiskestykker - souffleboller - Limfjordsmuslinger - urter - brød.

Kold dampet sandartfilet :
Leje af krydderurter - krydderurtedressing - rejer / krebsehaler.

Carpaccio af trøffelmarineret krondyrfilet  :
Rucolasalat - chutney - tomatsalsa - ristede pinjekerner - pesto-dressing.

Meunierestegt rødtungefilet (hovedret) :
Collage af sauteret og blancheret kål - persille-kartofler.
Hummersauce.

Eller…

Duet af oksemørbrad og svinekæbe (hovedret) :
Dagens grøntsagspurée - grøntsagsmiks - tyttebær - jordskokkechips.
Kartoffelkage Rösti - skysauce

Rabarber-komposition :
Rabarberparfait - Rabarberkompot - Rabarbersorbet.







Sallingsund Færgekro
Sallingsundvej 104   7900 Nykøbing M
Telefon +45 97 72 00 88   Fax +45 97 72 25 40
info@sfkro.dk

Programmeret og hosted af nordicweb