Velkommen i vor restaurant

Vort køkken er baseret på, at retterne fremstilles fra "bunden" –  derfor beder vi om forståelse for, at god mad tager tid – ligeledes vil et stort ”ryk-ind” af gæster på samme tid give lidt længere ekspeditionstid. Vi håber dog, at madens kvalitet vil være værd at vente på.

 

Ønskes forretter fra efterårs-menuen, kan disse vælges til kr. 99,00 pr. ret.


A LA CARTE :

Stor hakkebøf af friskhakket premium-kød (250 gr.)
Serveres med bløde løg, persillekartofler og bøfsauce
eller som "Herregårdsbøf" med ærter, pommes frites og sauce Bearnaise

kr. 189,-

Stor, pande- & ovnstegt rødspætte
Serveres med citron, persillekartofler samt persillesovs

kr. 259,-

Stor Wienerschnitzel af kalveinderlår
Serveres med ærter, pommes sautees, citron samt smørsauce

kr. 259,-

Stor steak af kødkvæg-filet fra Mors
Serveres med sauce Bearnaise / Skysauce - pommes frites / dagens kartoffel

kr. 299,-

Sallingsund-Burger af luksus bøf (250gr.).
Serveres med pommes frites samt special-dressing.
Tillæg for bacon kr. 10,00 - ost kr. 10,00

kr. 199,-

Luksus-osteanretning med 5 oste fra Thise, Naturmælk etc.
Serveres med hjemmebagt knækbrød og diverse tilbehør

kr.  99,-

Lune pandekager.
Serveres med syltetøj, sukker og hjemmelavet is

       kr.  89,-    

Kroens sorbet- &  is-specialiteter med friske bær.

kr.  89,-


 VEGETAR-RET :

Fyldt peberfrugt med tomatsauce og  dagens kartoffel     
(Der må påregnes lidt ekstra ventetid, hvis denne ret ikke er forudbestilt)

          kr.  189,-

 BØRNEMENUER - SE SPECIALKORT

Se venligst vort specialkort.

         

 

EFTERÅRS-MENU

 

2 retter kr. 299,00 / 3 retter kr. 369,00 / 4 retter kr. 429,00 / 5 retter kr. 489,00

Luksus-udgaven med 3 forretter, hovedret samt ost og dessert kr. 549,00
(6 retters menu skal dog bestilles senest kl. 18.30)

Vælg blandt de efterfølgende retter :

Kroens svampesuppe :
Efterårets svampe - Portvin - sprød Serranoskinke.

Rimmet torskefilet :
Leje af krydderurter - citronpuré - ristet rugbrød - estragonstøv.

Meunierestegt kalvebrisler :
Kalve-velouté - trøfler - skovsyre - rosenkål / rød spidskål.

Laksefarseret rødtungefilet (hovedret) :
Sautees af grønne grøntsager - Limfjordshummer - persille-kartofler.
Hummersauce.

Eller…

Medaljon af oksemørbrad (hovedret) :
Dagens grøntsagspurée og grøntsagsmiks - marinerede tyttebær - friske urter -
kartoffel Rösti Sallingsund - jordskokkechips - glace.

Indbagt luksus-osterulle med appelsin :
Saltede mandler & nødder - ristet rugbrød - hjemmelavet chutney.

Blomme & chokolade :
"Blommer i Madeira" - blommeparfait - blommesorbet
brændt, hvid chokolade - chokoladecrumble.







Sallingsund Færgekro
Sallingsundvej 104   7900 Nykøbing M
Telefon +45 97 72 00 88   Fax +45 97 72 25 40
info@sfkro.dk

Programmeret og hosted af nordicweb