MORTENS-AFTEN-MENU 2018

Lørdag den 10. november kl. 18.00 - 21.00 :


Kartoffel- & porresuppe med bagt laksetatar, trøffelolie, rogn og purløg.
Hjemmebagt brød.

Gammeldaws, mør andesteg (bryst & lår).
Serveres med æbler & svesker, brunede og hvide kartofler, rødkål, surt, chips samt ande-skysauce.

Kromandens luksus ris a l´amande med lun kirsebærsauce.


Pris  for 3 retter kr. 339,00.
Børn til og med 11 år kan få samme menu til halv pris.


Mulighed for tilkøb af mellemret á kr. 60,00 :


Carpaccio af røget dyrekølle.

Anrettes med salater, hjemmelavet chutney, tomatsalsa, pinjekerner og Vesterhavsost.
Hjemmelavet basilikumpesto og hjemmebagt brød


Menuen kan også leveres ud af huset til kr. 279,00 for 3 retter og kr. 239,00 for 2 retter.


Tilbuddet er kun gældende ved forudbestilling / så længe, menuen kan klares.



 

 



Sallingsund Færgekro
Sallingsundvej 104   7900 Nykøbing M
Telefon +45 97 72 00 88   Fax +45 97 72 25 40
info@sfkro.dk

Programmeret og hosted af nordicweb