MORTENS-AFTEN-MENU 2018
Lørdag den 10. november kl. 18.00 - 21.00 :
Kartoffel- & porresuppe med bagt laksetatar, trøffelolie, rogn og purløg.
Hjemmebagt brød.
Gammeldaws, mør andesteg (bryst & lår).
Serveres med æbler & svesker, brunede og hvide kartofler, rødkål, surt, chips samt ande-skysauce.
Kromandens luksus ris a l´amande med lun kirsebærsauce.
Pris for 3 retter kr. 339,00.
Børn til og med 11 år kan få samme menu til halv pris.
Mulighed for tilkøb af mellemret á kr. 60,00 :
Carpaccio af røget dyrekølle.
Anrettes med salater, hjemmelavet chutney, tomatsalsa, pinjekerner og Vesterhavsost.
Hjemmelavet basilikumpesto og hjemmebagt brød
Menuen kan også leveres ud af huset til kr. 279,00 for 3 retter og kr. 239,00 for 2 retter.
Tilbuddet er kun gældende ved forudbestilling / så længe, menuen kan klares.