DINER TRANSPORTABLE

 

Den Traditionelle

Marinerede sild med karrysalat.
Stegte sild med løgringe og capers.
Røget laks med krydderurtedressing.
Julesylte af svin med sennep og rødbeder.
Lun fiskefilet med remoulade og citron.
Luksus æbleflæsk.
Glaseret skinke med grønlangkål.
Hjemmelavet juleleverpostej med bacon og champignons.
Lun tartelet med stuvning af høns i asparges.
Lun svinekam med rødkål.
Brieost og ostebjælker med druer.
Ris a l’amande med lun kirsebærsauce.

 

Pris pr. person kr. 199,-
(ved min. 20 couverter)

Pris pr. person kr. 209,-
(ved min. 15 couverter)

 

 

Luksus julebuffet

Marinerede sild med karrysalat.
Stegte sild med løgringe og capers.
Julesylte af svin med rødbeder og sennep.
Røget laks garneret med rejer - hertil krydderurtesauce.
Røget ål med kold æggestand.
Andepate og kold andebryst med rødkålssalat.
Lun fiskefilet med remoulade og citron.
Lun tartelet med stuvning af høns i asparges.
Hjemmelavet juleleverpostej med bacon og champignons.
Helstegt oksefilet med kold kartoffelsalat.
Svinemørbrad med svampe a la creme og surt.
4 danske og udenlandske oste med oliven og druer.
Ris a l’amande med lun kirsebærsauce.
Luksuskage med cremefraiche.

 

Pris pr. person kr. 259,-
(ved min. 20 personer)

Pris pr. person kr. 269,-
(ved min. 15 couverter)

 

Rugbrød, hjemmebagt brød, og smør kan tilkøbes for kr. 15,- pr. person.

 

Maden afhentes på kroen efter nærmere aftale.

Maden kan leveres på ønskes adresse af vore kokke mod et kørselstillæg - forhør venligst nærmere herom.



Sallingsund Færgekro
Sallingsundvej 104   7900 Nykøbing M
Telefon +45 97 72 00 88   Fax +45 97 72 25 40
info@sfkro.dk

Programmeret og hosted af nordicweb